Bahşılı'ya yeni yurt

Bahşılı

Bahşılı Ata Dönmez Mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına öğrenci yurt temeli atıldı.

TEMELİ ATILAN YURTTA 240 ÖĞRENCİ BARINACAK.

Bahşılı’ya yeni yurt

Bahşılı Ata Dönmez Mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına öğrenci yurt temeli atıldı.

YAKLAŞIK 1000 METRE KARE ARSA

9000 metre kare arazi üzerine yapılan Bahşılı belediye si ile bir firma arasında yüzde 35 kar karşılığı sistemi ile 240 kişi kapatiseli,80 odalı öğrenci yurdunun temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar şunları söyledi.

ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Belediye Başkanı Uyar, “30 Mart’ta göreve başladığımızdan bu tarafa, eğitim camiasından gelmem hasebiyle, geleceğimizin teminatı olan gençlere ne tür yatırımlar yapabiliriz, müteşebbisin  önünü nasıl açabiliriz diye, çalışmalar içinde bulunduk. Burada en önemli unsur bir yüksekokulumuzun olması idi. Bizde rektörümüz ve okul müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde buranın kapasitesinin 1500 kişi olduğunu ancak barınma ve sosyal alanların olmaması yüzünden 750 kişi kayıt yaptırmış ve geri kalan öğrencilerimiz okullarını dondurmuşlar, buna biz üzüldük bir girdisi ve faydası olmadığını gördük” dedi.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZE BARINMA İMKÂNI SAĞLAMAK

Uyar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim amacımız o dışarıdan okumak için gelen gençlerimize barınma sağlamak, sosyal tesisler sağlamak ve ilçemize katkıları olacağını beklediğimiz, maddi, kültürel daha zengin ve daha sosyal bir hale getirmek için bu yurdun temelini atmak ve projelerini hazırlamak üzere yola çıktık. Allah da bu temeli atmakta bizim yardım etti, sizlerle birlikte ilk temeli atmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Değerli hemşerilerim bu projelerin ve temellerin devamı gelecek, ilçemizi her alanda zenginleşen ve büyüyen bir ilçe olarak geleceğin yıldızı olan Bahşılı’yı hep birlikte sağlayacağız. Kırıkkale’mize Bahşılı’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti